sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Lanzarote

Viikko Lanzarotella takana, hyvät oli kelit, ruuat ja juomat. Erityisen hyvää ruokaa ja palvelua sai La Cabaña ravintolassa hieman Puerto del Carmenin ulkopuolella. Paikka on pieni ja viihtyisä, vain noin 20 paikkaa, joten palvelu myös sen mukaan.

Itselläni alkuruokana Seared Scallops with Crispy Bacon and an Orange and Ginger Marmalade, kaunis annos, kampasimpukat olisivat voineet olla vähän enemmän karamellisoituneet.Muulla porukalla oli startereiksi yhdellä hanhenmaksaa,  yhdellä savulohta ja yhdellä ankankonfitti ja kaikki kehuivat kovasti annoksiaa.

Pääruoaksi valitsin Seared Barbary Duck Breast with a Port and Cherry Jus, ja se oli kyllä täysosuma, ankan kypsyysaste kysyttiin, ja sain mitä pyysin, sopivan roseen ja mehukkaan tipun. Kirsikat ja soosi kruunasivat annoksen. Ankka kelpasi myös yhdelle toiselle porukasta, yksi valitsi kanan ja yksi urugualaisen fileen, minkä soosia ( aurinkokuivattu tomaatti, sinappi ja rakuuna) hän erityisesti kehui.

Pääruuat olivat tosi runsaita, mutta pitihän sitä silti maistaa vielä jälkkäreitä, niitä ei ole kylläkään listalla, mutta tarjolla kuitenkin kahdeksan vaihtoehtoa. Itse valitsin passionjuustokakun, ihanan raikas ja makea. Talon tarjoamana vielä päälle makea juoma: moscatelia yhdistettynä brandyyn.

Tätä paikkaa kehtaa suositella, kuvia ei ole kun vain keskityin nauttimaan annoksistani :D







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti