perjantai 3. helmikuuta 2012

Jalopeno popovers

Perjantai-illan suupaloiksi tein jo muutama viikko sitten  jalopeno cheddar popovers seja. Silloin muutin vain cheddarin ( mikä ei ole suosikkijuustojamme) emmentaliin. Kokemus oli  ihan ok mutta tuntui että repeptiä pitää vähän viilata eli emmantaliin vaihtamisen lisäksi  vähensin nyt munien määrän kahteen ja lisäsin jalopenojen määrää ilman että rakennekaan kärsi. Aikoinaan ensimmäisen erän paistoin syvissä muffinsivuoissa, mutta niistä tuli silloin  liian paksuja niinpä satsasin uuteen matalampaan muottiin ( 12 koloa) ja taikinaa oli juuri sopiva määrä tähän peltiin. Reseptihän muistuttaa paljon pannukakkutaikinaa tai jopa englantilaista yorkshire-buddingia ja on tosi helppo ja nopea tehdä. Jalopenojen tilalla varmaan voi kokeilla melkein mitä vaan.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti