torstai 27. lokakuuta 2011

Habanerohillo

Jo vuosia sitten aloin tehdä paholaisen hilloa ihan reseptin mukaan, mutta nykyään ainekset ovat vähentyneet chiliin, tomaattiin, etikkaan ja hillosokeriin (valkosipuliin jos kotona on). Minun hillooni tulee aina reilusti chiliä, ja viime aikoina useimmin vain habaneroa. Tällä kertaa hillossa on 9 suklaahabaneroa ja seitsemän aji cristalia sekä 500g tomaatimurskaa + noin 400g hillosokeria + loraus etikkaa. Tässä siis kuva pääosan esittäjistä



Nyt vaan näyttävät kasvit kovin kynityiltä.

Valmiista tuotteesta pari purnukkaa menee sellaisille kavereille lahjaksi jotka arvostavat ekstra hottia. Itse käytän hilloa monien erilaisten ruokien mausteeksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti