lauantai 29. lokakuuta 2011

Punaajuuririsotto ja paahdettu lohi

Kun kissa on poissa niin hiiret hyppii pöydillä, tai minun tapauksessa kun ukko on poissa niin voi käyttää punajuurta ja lohta ( tai sieniä tai parsakaalia tai katkarapuja tai simpukoita ja kuminaa........).

Punajuuririsottoa varten paahdoin punajuuret lohkoina ja valkosipulin. Itse risottoon sitten näiden lisäksi punaviiniä, kanalientä, timjamia ja parmesaania ja tietysti suolaa ja pippuria.


Loheen kokeilin mausteeksi kuminaa suolan ja pippurin lisäksi. Ja sitten pahdoin sen rapea kuorikseksi.

Kerrankin timing oli kohdallaan, kala ja risotto valmistuivat yhtä aikaa ja kalan kypsyysaste oli ihan nappiin.


Ainoa huono puoli oli että jouduin nauttimaan aterian yksin......

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti